Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing: Afvallen en aankomen (en het liefst blijvend!)

De meeste mensen die bij me komen, help ik bij het afvallen. Samen zoeken we naar de juiste manier voor jou. Eén troost voor de vele afvallers: Aankomen is nog veel lastiger! Ook daar zijn veel mensen mee bezig. Heb je vragen over hoe ik je kan helpen bij het afvallen of aankomen, neem dan contact met me op. Kijk ook even bij mijn werkwijze.

Voor veel mensen is afvallen of aankomen in eerste instantie niet zo moeilijk. Iedereen weet immers wel globaal wat je vooral niet zou moeten eten als je gewicht wilt verliezen en wat je extra moet eten als je wilt aankomen. Maar wat voor de een werkt, hoeft bij de ander niet aan te slaan. Elk lichaam reageert anders en iedereen heeft andere gewoonten. Hierin is jouw Voedingscoach gespecialiseerd: Wat werkt voor JOU!?

Daarnaast verliezen veel dieetprogramma’s hun effect nadat het programma is beëindigd. Het is vaak moeilijk om een verandering in je eetgewoonten vol te houden. Om je ideale gewicht te bereiken en te behouden, zal jouw Voedingscoach je zo intensief mogelijk begeleiden. Door je erbij te helpen om blijvende gedragsveranderingen in je dagelijks leven te integreren zal het ook jou lukken om niet alleen op gewicht te komen, maar vooral ook op gewicht te blijven!

Vragen? Neem even contact op