Detox Challenge

Doe mee met MijnVoedingscoach Detox Challenge!

Je bent geïnteresseerd in de Detox Challenge. Leuk! Wat kan je en mag je verwachten van MijnVoedingscoach Detox Challenge. Vier weken lang gaan we er tegenaan! Met strakke begeleiding, duidelijke handleiding en dagmenu’s gaan we in één maand het lichaam reinigen. We zien deze vier weken als opstapje naar een gezonder en energierijker leven! Je zult jezelf ontzettend dankbaar zijn!

Wat is detoxen eigenlijk?
Detoxen is het lichaam ontgiften van veel gifstoffen die we dagelijks binnen krijgen, varierend van uitlaatgassen, sigarettenrook tot voeding wat vol zit met kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (E- nummers), Ook niet biologisch vlees, groente en fruit zit vol met antibiotica en/of pesticiden. Al deze stoffen slaan we soms jaren op in ons lichaam. Uiteraard is dit niet gezond en kan vele nare gevolgen hebben. (overgewicht, vermoeidheid, slechte huid, ziektes etc) Dit is de reden dat het goed is om af en toe te detoxen. Een flinke reset! Het lichaam ontdoen van alle niet wenselijke toxische stoffen.

Dit proces van ontgiften stimuleert de algehele gezondheid en het welzijn en legt een perfecte basis voor gewichtsverlies.

in 4 weken naar meer energie!

MijnVoedingscoach Detox Challenge duurt een maand. De eerste week is erop gericht om ‘af te kicken’ van alle ‘verslavende’ stoffen die we zoal binnen kunnen krijgen. De andere 3 weken zijn iets soepeler en zullen je van alle energie, vitamines en mineralen voorzien.  Dit doen we onder strakke begeleiding en coaching. We beginnen met het in kaart brengen van een duidelijk nulpunt. We meten alle belangrijke factoren, zoals gewicht, BMI, vetpercentage, buikomtrek, huidplooi, etc. en we stellen duidelijke doelen. Elke week volgen we je vorderingen en stellen bij waar nodig. Op deze manier willen we je coachen naar een lange termijn oplossing, zodat je je een stuk fitter en energieker zult voelen. Na deze 4 weken is het de bedoeling dat je de basis van deze detox challenge hebt geïntegreerd in je dagelijkse leef- en eetpatroon, zodat je gezondheid een goede boost gaat krijgen.

Waarom is Mijnvoedingscach Detox Challenge zo effectief?

MijnVoedingscoach Detox Challenge is effectief met name omdat het goed vol te houden is en omdat je persoonlijk gecoacht wordt. Dit doen we met een ‘normaal’ eetpatroon. De maaltijden zijn heel specifiek, en met zorg samengesteld zodat ze een optimaal effect op het lichaam hebben en een maximaal detox effect veroorzaken.

De Detox Challenge in het kort:
• Een gezond & intensief detoxplan
• 100% natuurlijk, zonder chemische poeders, shakes of pillen
• Intensieve begeleiding van dietist
• Betere spijsvertering en kleinere tailleomvang
• Praktische dagmenu’s, boodschappenlijst en recepten
• De perfecte springplank naar een gezonde leefstijl en afvallen

• Ideaal om samen met vriendinnen of familie te doen

De Detox Challenge bestaat uit:
• In 1 maand: 1 intakeconsult, 2 coachingconsulten en 1 evaluatie/toekomstconsult
• Persoonlijk intakeconsult dietist: jouw persoonlijke situatie in relatie tot de Detox Challenge (thuissituatie, leefpatroon, sport, meetgegevens, etc)
• Uitgebreide meting (gewicht, BMI, vet, spiermassa, visceraal vet, buikomtrek en huidplooimeting)
• Uitleg Detox Challenge
• Detox en powerfoodrecepten voor 1 maand (ontbijt, lunch en avondeten)
• Praktische boodschappenlijst per week
• Alle informatie in handout
• Eigen dossier met verloop, gegevens en aanbevelingen

• Onbeperkt vragen stellen per email

De kosten
300 euro*

* mogelijkheid tot vergoeding van de zorgverzekering.

(per individu en verzekering afhankelijk)

Nu lente-actie 50% korting: 150 euro voor de gehele Detox Challenge.

Korting
Ben je al cliënt bij MijnVoedingscoach? Dan heb ik een interessante korting voor je! In plaats van 300 euro betaal je voor het gehele programma van MijnVoedingscoach Detox Challenge 150 euro.
En heb je nog recht op vergoeding van je zorgverzekeraar, dan kunnen de 4 consulten gedeclareerd worden, en betaal je zelf nog maar 30 euro.

Bel of mail voor meer info of om de Detox Challenge in te plannen

Vragen? Neem even contact op